Tietoa minusta

Olen Jenni Nurminen, Lahden hierojakoulusta 2017 syksyllä valmistunut koulutettu hieroja. Jalkahoitajan ammattitutkintoon valmistuin keväällä 2022 Koulutuskeskus Salpauksesta.

Aiemmalta koulutukseltani olen terveyden- ja sairaanhoitaja. Päijät-Hämeen keskussairaalassa olin töissä seitsemän vuotta, jonka jälkeen vuonna 2019 hyppäsin päätoimiseen yrittäjyyteen.

Hierontatyöt olen aloittanut jo tammikuussa 2017, eli ehdin tehdä hierontaa opiskelijatyönä yli puoli vuotta ennen valmistumistani.

Hieronnassa käytän klassisen hieronnan otteita, mobilisoivia tekniikoita ja triggerpistehierontaa. Hierontasuunnitelma tehdään aina yhteistyössä asiakkaan kanssa. Kantava teema hieronnassani on, että hieronta saa tuntua, mutta ei sattua liikaa. 

Ihmisten terveyden hoito ja ongelmien ennaltaehkäisy on aina ollut lähellä sydäntäni. Rakastan tehdä ihmisten kanssa töitä ja haluan nähdä ihmisen laajana psykofyysisenä kokonaisuutena eli mielen ja kehon erottamattomana yhdistelmänä. Haluan myös muistuttaa, että kaikki hieronnassa käydyt keskustelut ovat ehdottoman luottamuksellisia!

Toivon, että hierojakäynti luonani on rauhoittava ja elvyttävä kokemus. Parhaassa tapauksessa myös parantava tai ainakin lievittävä.

Annan asiakkaille mielelläni myös kotihoito-ohjeita, joilla hieronnassa saatuja vaikutuksia pystyy ylläpitämään myös kotioloissa.

Toimipisteeni on Lahden Myllypohjassa.

 

Jos sinulla on jotakin kysyttävää, ota reippaasti yhteyttä! Olet lämpimästi tervetullut!